PURIFOG

е охранителна система за двойно използване, която комбинира непреодолим генератор за мъгла като защита от кражби с мощен почистващ инструмент с хигиенизиращо действие. Мъглата остава в суспензия в продължение на няколко часа, като влачи надолу всяка частица, която се намира във въздуха и достига всяка пукнатина, ъгъл, повърхност, стена с ефективност над 1700 пъти по-висока от нормалния пулверизатор.

Ellipse 250 Pump Pro Plus

е идеалната охранителна система за мъгла, която защитава малки и средни помещения като магазини, домове, гаражи. След като машината бъде активирана, тя изстрелва флуида за секунди съобразно програмираното време. Смяната на пълнителя с нов, става в няколко стъпки, по много лесен начин. Замъглява до 200/300 кубични метра за около 15 секунди. Лесна инсталация на стена. Възможност за добавяне на модули или аксесоари.

Ellipse 500 Pump Pro Plus

е мощна и бърза охранителна система за мъгла, идеална за защита на малки и средни помещения като магазини, домове, банкомати и всички бизнес обекти, където е необходима технология за сигурност. Оборудвана с един резервоар за удобно, надеждно и адекватно замъгляване. Изпълва до 500/600 кубични метра с гъста мъгла за около 30 секунди. Лесна инсталация на стена.

FLEX

е машината, която ще бъде до вас, когато трябва да предпазвате мобилни помещения. С невероятно малките си размери, мобилност и огромното количество мъгла, която може да генерира, вие ще бъдете сигурни, че нищо няма да се случи на вашата инкасо кола.

Генераторите за мъгла не са еднакви!

Направете кражбата невъзможна!

Изберете Ur Fog!