PURIFOG

е система за двойно използване, която комбинира непреодолим генератор за мъгла като защита от кражби с мощен почистващ инструмент с хигиенизиращо действие. Мъглата остава в суспензия в продължение на няколко часа, като влачи надолу всяка частица, която се намира във въздуха и достига всяка пукнатина, ъгъл, повърхност, стена с ефективност над 1700 пъти по-висока от нормалния пулверизатор.

Ellipse 250 Pump Pro Plus

е идеалната система за сигурност с мъгла, която защитава малки и средни помещения като магазини, домове, гаражи. След като машината бъде активирана, тя изстрелва флуида за секунди съобразно програмираното време. Смяната на пълнителя с нов, става в няколко стъпки, по много лесен начин. Замъглява до 200/300 кубични метра за около 15 секунди. Лесна инсталация на стена. Възможност за добавяне на модули или аксесоари.

Ellipse 500 Pump Pro Plus

е мощна и бърза система за мъгла, идеална за защита на малки и средни помещения като магазини, домове, банкомати и всички бизнес обекти, където е необходима технология за сигурност. Оборудвана с един резервоар за удобно, надеждно и адекватно замъгляване. Изпълва до 500/600 кубични метра с гъста мъгла за около 30 секунди. Лесна инсталация на стена.

FLEX

е машината, която ще бъде до вас, когато трябва да предпазвате мобилни помещения. С невероятно малките си размери, мобилност и огромното количество мъгла, която може да генерира, вие ще бъдете сигурни, че нищо няма да се случи на вашата инкасо кола.