Безжични системи за сигурност AJAX

Умни, иновативни, надеждни и светкавично бързи. Професионалните безжични алармени системи за охрана AJAX – известяват при реална опасност от различен характер – кражба, пожар, наводнение, като гарантират най-високо ниво на защита в жилищни, обществени или бизнес сгради.

Системи за видеонаблюдение и видеоанализ

Видеонаблюдение – проектиране, изграждане и поддръжка. Изготвяне на оферта след извършен безплатен оглед и консултация за избор на техника, съобразена с Вашите изисквания, помещението и мястото. Окабеляване и монтаж!

Контрол на достъп с отчитане на работното време и автоматизация

Контрол на достъп – проектиране, изграждане и поддръжка. Автоматизираният контрол на достъп и работно време премахват необходимостта от физически контрол. За обекти с изискване за високо ниво на сигурност е подходящ, контрол на достъп с биометрични данни и лицево разпознаване.

Биометричен контрол на достъп

Проектиране, изграждане и поддръжка. Биометричните системи за контрол на достъп служат за идентификация чрез физически характеристики. Служат за осъществяване на контрол на достъп и работното време, отсъствията и редовността на графика на персонала.

IP видеодомофонни системи

Проектиране, изграждане и поддръжка. IP домофонните системи Hikvision предлагат решение както за малки обекти като домофонна система за едно домакинство, така и за големи апартаментни комплекси и офисни сгради. Могат да се интегрират със съществуващи инсталации за IP видеонаблюдение, детектори за движение и пожароизвестяване, предлагайки комплексно решение за сигурност и автоматизация на дома или офиса.

Системи за пожароизвестяване

Пожароизвестителните системи са ефективен и сигурен начин за автоматична детекция за откриване и гасене на пожари. Резултатът от използването на пожароизвестителните системи е намаляване на загубите и  възможността да пострадат хора.

Smart Home

Smart Home или Умен дом е технология на свързване и управление на уреди и устройства в дома. Smart Home продуктите имат за цел да автоматизират и улеснят функции, като осветление, отопление, мултимедия, сигурност и други в дома.

Паркинг системи

  • Входно/изходни терминали
  • Бариери – снабдени със съответните индуктивни датчици или фотоклетки
  • Терминал за валидиране
  • Контролери за управление
  • Софтуер за управление

Ел. инсталации на сгради

Изграждане на ел. инсталации на сгради. Вътрешна или външна сградна инсталация. Ел. табла, контакти, ключове, лампи.