Инвертор фотоволтаичен SMA SUNNY BOY

Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 е перфектният инвертор за клиентите, които искат да се възползват изцяло от малката си PV система. Наред с другите функции, той позволява увеличаване на потреблението на собствено генерирана мощност, позволява многостранно използване и е много лесно да се интегрира в домашната мрежа. Иновативният му дизайн и нова комуникационна концепция предлагат много предимства по време на инсталирането и пускането в експлоатация. Може да се използва и в комбинация със SMA Home Menager за миксиране на тока от енергото и този от панелите. Лесен за инсталиране. Позволява бързи DC и AC връзки, тъй като тежи само 9 кг, той може да бъде окачен само с два винта, без допълнителна скоба за монтаж на стена. Въвеждането в експлоатация е също толкова лесно, тъй като интегрираният потребителски интерфейс (Web UI) позволява да се избират необходимите настройки за нула време – без отваряне на капака.

Нова концепция за комуникация благодарение на уеб интерфейса

1.Възможно е системно наблюдение на данни на всички смартфони и таблети

2.Изберете между локален и онлайн мониторинг чрез Sunny Portal и Sunny Places

3.Фабрично интегриран Ethernet и WLAN интерфейс

4.Професионален мониторинг чрез Webconnect с професионалния пакет Sunny Portal

Трифазен соларен инвертор Sunny Tripower

Sunny Tripower 15000TL / 20000TL / 25000TL е идеалният инвертор за мащабни търговски и промишлени инсталации. Той не само осигурява изключително високи добиви с ефективност от 98,4%, но също така предлага огромна гъвкавост на дизайна и съвместимост с много PV модули благодарение на многострунните си възможности и широкия диапазон на входното напрежение.

Бъдещето е сега: Sunny Tripower 15000TL / 20000TL / 25000TL идва с авангардни функции за управление на мрежата като например. Интегрирано управление на инсталацията, което позволява на инвертора да регулира реактивната мощност в точката на общо свързване. Отделни контролери вече не са необходими, намалявайки системните разходи.

Монокристален фотоволтаичен панел за ток

Фотоволтаичен панел за ток с мощност 325Wp. Панелът е с PERC покритие за минимално отразяване на слънчевите лъчи. Здрава рамка от алуминии. Размерите на панела са 166см на 99см с 60 клетки. Производител JaSolar които е един от водещите производители в света с огромен капацитет за производство. Фирмата производител дава 25 години гаранция. Като 12 от тях са за механична повреда а остатъка е за производителност. Всеки панел е със сериен номер което го прави лесно проследим. При поръчки на палет сме склони на договаряне от посочената цена!

Основни параметри:

1. Pmax 325 Wp
2. Voc 41,04 V
3. Vmp 33,44 V
4. Isk 10,25 A
5. Imp 9,75 A

Max system voltage 1000 V