Фог Сис ООД e Официален вносител на алармени машини за генериране на мъгла серия Ellipse – UR Fog S.r.l. Italy

          Security Fogging Systems – що е то?

          Системи за сигурност чрез мъгла – новата реалност на пазара. Алармени машини за генериране на мъгла.

Security Fogging Systems – къде?

Вече е в България с Фог Сис ООД!

Security Fogging Systems – защо?

За да блокирате кражбата още в първите секунди! Бъдете защитени!

Нека Ви разкажем…

Имаме честта да сме вносител на едни от най-добрите алармени системи за мъгла серия Ellipse на UR Fog S.r.l. Italy – екип от професионалисти и инженери с над 20 годишен опит.  А генераторите за мъгла серия Ellipse са красиви отвън, функционални и бързи!

Живеем във време, в което кражбите и посегателствата над имуществото и живота ни станаха ежедневие. Според статистиката кражбите се извършват за по-малко от 3 минути, а са необходими около 10 минути до пристигането на полицията. Алармените системи за мъгла на UR Fog могат да ни защитят от грабежа още в първите секунди.

Как го правят? Изстрелват флуид, който в съприкосновение с кислород образува гъста мъгла, възпрепятстваща всякаква видимост. Флуида /течността/ е напълно безвреден, сертифициран по Европейските стандарти, безвреден за хора, животни, обекти и не оставя никаква следа. Така крадеца не може да открадне нищо, което не вижда. Това е най-ефективният метод за защита в рамките на няколко секунди, включващ най-бързите генератори за мъгла в световен мащаб.

Алармените системи за мъгла на UR Fog работят самостоятелно като алармена система, или да бъдат свързани към съществуваща такава. Масивната изолация позволява много ниска консумация на енергия. Работят по-дълго време в отсъствие на мрежово захранване. Друг изключителен, патентован и много полезен плюс е тампер дюзата. С автоматични функции за следене, протоколи за почистване и известяване за нередности. Тя позволява да се позиционира системата за мъгла, където е по-удобно или по-безопасно, като се определя посоката на стрелба на мъглата. Резервоарите с флуид са лесни за замяна и с индикация за подмяна с нови. Формулата на флуида за мъгла е с висок процент на гликол и гарантира много гъста мъгла. Много функционалности – едно решение за стопиране на кражбата!

Системите за замъгляване не са еднакви, много от тях са безполезни, защото изпускат мъгла твърде бавно и мъглата не е достатъчно гъста и изчезва за няколко минути. Ето защо трябва да изберете UR Fog!

Потърсете ни за повече информация и адекватни решения срещу кражба! Ние сме тук – на един телефон разстояние!