Уважаеми партньори, ползватели и любознателни посетители на сайта ни, направихме този блог, за да споделяме информация с Вас за нови продукти в сферата на охранителната техника, да помагаме с информация, да даваме точни отговори на запитания, да споделим опит, който би Ви бил полезен или пък просто да поговорим за нещата в тази сфера, които Ви вълнуват. За нас това също е ново предизвикателство, чрез което ще се стремим да отговаряме бързо на зададените въпроси, да намираме точните отговори и да ви улесняваме, доколкото това е възможно в избора на решения било за техника или пък изграждане на даден вид система от технически средства за охрана.

Целите на този блог са:

  • Да ни опознаете, да ни се доверите и да работим заедно за разрешаването на казуси от практиката, с методите за добро обслужване и постигане на взаимно удовлетворение от поставени и извършени задачи. Държим много на коректните отношения.
  • Да поднасяме информация в блога ни за алармени системи за мъгла, видеонаблюдение, контрол на достъп и други технически средства за охрана на обекти и имущество в сбит, разбираем и достъпен начин, така че да получавате информацията, която Ви е необходима за вземане на решения и избор на точната техника, съобразена с Вашите нужди и изисквания.
  • Да Ви бъдем опорна точка и да знаете, че сме тук за Вас, защото професионализмът и прецизността са основни наши задачи, нашият стълб в работата и подкрепа за Вас.

Вярваме в малките жестове, които доставят радост, вярваме в доброто и успеха, затова ще се стремим и да Ви изненадваме и да правим денят Ви по-добър!

Желаем Ви приятни мигове! Оставете на нас да мислим за спецификации, местоположение и изграждане на алармени системи за мъгла, видеонаблюдение, контрол на достъп и други технически средства и системи за охрана на обекти и имущество, а Вие се забавлявайте! Ние сме тук – на един телефон разстояние!

Нашите любими фрази от известни личности:

„Професионализмът се ражда от ежедневната мания и усилия“ – Милет

„Винаги търсете задача; Когато го имате, не мислете за нищо друго, освен да го правите правилно“ – Милет

 „Нищо голямо не е направено в света без голяма страст“ –  Хегел

„Помислете за трудности като стъпки за изкачване, за да постигнете по-добър живот“ – Лудвиг ван Бетовен