Ние от Фог Сис ООД се доверяваме на HIKVISION. Техниката, която не ни е предала.

Избора на камери, записващи устройства и друга техника за изграждане на система за видеонаблюдение не е толкова трудно, ако се довериш на професионалисти. Целият процес преминава през няколко етапа, които ние ще преминем заедно с Вас, за да имате най-доброто решение. Ние правим оглед на обекта, който вие искате да охранявате.

Изготвяме персонална оферта за Вас, във която включваме техника съобразена с цена/качество, за да получите максимален ефект от видеонаблюдението, съобразен с бюджета, който сте определили за изграждането му. Ако преценим изготвяме и още една оферта с по висок клас техника, за да коментираме с вас разликите, качеството, картината, а Вие имате тежката дума в избора. Определяме дата – това е денят, в който ще работим по изграждането на проекта за видеонаблюдение. Нашите техници работят неуморно, за да са доволни клиентите ни. Те ще ви насочат вниманието, към местата, на които да бъдат поставени камерите, така, че да виждат неправомерното влизане на неоторизирани външни лица и да се пазят една друга.

Същината на работният процес е монтажът. Работим стриктно, чисто, професионално и бързо. Не оставяме работата за утре, освен ако спецификите не го изискват. Важен етап е окабеляването. Окабеляването според нас е израз и на професионализъм на техниците, не допускаме стърчащи, висящи и неизолирани кабели. Стремежът е като приключим този етап – кабел да не се вижда. Поставяме камерите по местата, които сме обсъдили с Вас. Правим настройките на видеонаблюдението на компютър, през браузър, на мобилно устройство. Обучаваме Ви да работите със софтуера за видеонаблюдение. И воала… всичко работи. Имате иновативно, технически издържано решение за видеонаблюдение.

Ако имате нужда от нас за настройки, за сваляне на запис, за проблеми – сме на един телефон разстояние. Потърсете ни ако имате нужда от нас, нашите знания и възможности.