Във връзка с участието ни в рекламната кампания на БГ Радио, свързана с Годишните Музикални Награди и неустоимата еуфория около събитието, както и в израз на съпричастност, решихме да предадем щафетата с нещо добро!

Затова – Специалната ни оферта за Вас само през месец юни е безплатен монтаж на алармени системи за мъгла Ur Fog.

Заявете своята машина на посочените координати през месец юни и ще получите безплатен монтаж.

Цената на монтажа е част от сумата, която ще заплатите, при закупуването на алармена система за мъгла Ur Fog, осигуряваща ви спокойствие и сигурност. И ние с радост ще допринесем за това да се сдобиете с алармена машина за мъгла Ur Fog с безплатен монтаж. Същината на работният процес е монтажът. Работим стриктно, чисто, професионално и бързо.

Живеем във време, в което кражбите и посегателствата над имуществото и живота ни станаха ежедневие. Алармените системи за мъгла на UR Fog могат да ни защитят от грабежа още в първите секунди.

Блокирай кражбата още в първите секунди с Фог Сис! Само през месец юни с безплатен монтаж! www.fogsysbg.com. Това е рекламният спот, който ще се излъчва по Радио БГ.

Оставете на нас да мислим за спецификации, местоположение и изграждане на алармени системи за мъгла, видеонаблюдение, контрол на достъп и други технически средства и системи за охрана на обекти и имущество, а Вие се забавлявайте!

Повода е прекрасен, изживяването ще бъде неповторимо и ние от екипа на Фог Сис ООД ще бъдем малка част от всичко това:

БГ Радио представя: „Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО.

Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се проведе на 22 май в зала Колодрум в град Пловдив от 20:00 ч.! Европейската столица на културата ще бъде горд домакин на събитията, популяризиращи българската музика, нейните създатели и изпълнители. Поли Генова и Рафи ще бъдат водещи на церемонията в Пловдив!

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки, определени изцяло от слушателите на БГ Радио за награда на музикантите с най-впечатляващите постижения за изминалата година чрез гласуване на сайта на медията“. – цитирам част от информационното съобщение на БГ Радио.

Повече информация за събитието и участниците, както и за гласуването може да намерите на сайта на радиото:  www.bgradio.bg.

Потърсете ни за повече информация и адекватни решения срещу кражба! Ние сме тук – на един телефон разстояние!