Уважаеми бизнес партньори,

Имаме удоволствието да Ви представим PURIFOG  – новият продукт на Ur Fog, който съвместява функциите на охранителна система и система за почистване, хигиенизиране и дезинфекция.

Продуктите на UR FOG са предназначени за защита на Вашето имущество от кражба.

А сега, благодарение на PURIFOG, хигиената на заобикалящата Ви среда и Вашето здраве също са основен приоритет.

Аерозолът, използван от  машините  PURIFOG е тестван и проверен в Катедрата по химикали на Университета в Торино (Италия).

ПОЧИСТВА, САНИТАРИЗИРА, ЗАЩИТАВА

По-безопасна от всяка алармена система, с прогнозна ефективност 1700 пъти по-висока от нормална система за почистване/хигиенизиране.

PURIFOG е подходящ за почистване, парфюмиране, хигиенизиране и защита на всяка професионална или домашна среда. Достига всички възможни пукнатини, ъгли и повърхности (също вертикални) с огромно почистващо и хигиенизиращо действие, като същевременно поддържа и производителността като генератор на мъгла за сигурност.

Мъглата остава в суспензия в продължение на няколко часа, като влачи надолу всяка частица, която се намира във въздуха и достига всяка пукнатина, ъгъл, повърхност, стена с ефективност над 1700 пъти по-висока от нормалния пулверизатор

Не изисква намеса на специализирани оператори.

Тази система гарантира много висока ефективност в съответствие с особено ниските експлоатационни разходи.

Предназначена е за ежедневна употреба, за изчистване на въздуха от всички микрочастици, включително бактерии и вируси, идеалното допълнение към ежедневния процес на санитаризация на вашия дом или работно пространство.

Машините PURIFOG се предлагат в различни размери и могат да бъдат част от процеса на дезинфекция на големи складови помещения, по-малки единици като магазини, офиси или дори превозни средства за обществен транспорт.

Системата е лесна за използване, както и процесът на подмяна на течността. PURIFOG е проектиран така, че всеки да може да го използва, драстично намалявайки разходите.

PURIFOG почиства вашите помещения или работно пространство с натискането на един бутон.

Решението на PURIFOG Hypo е създадено за настоящата спешна ситуация в съответствие с международните разпоредби за ефикасност на СЗО.

PURIFOG в действие

Видеото демонстрира системата PURIFOG и показва предимствата на мъглата в сравнение с по-традиционните методи за почистване.

https://www.youtube.com/watch?v=F0BNV_lbHXA

https://www.youtube.com/watch?v=wdmWXNNKEZw

Препоръчваме както за домашна, така и професионална употреба.

Научете повече: свържете с консултант по продажбите на Фог Сис ООД.