Ellipse 250 Pump Pro Plus
е идеалната система за сигурност с мъгла, която защитава малки и средни помещения като магазини, домове, гаражи. След като машината бъде активирана, тя изстрелва флуида за секунди съобразно програмираното време. Смяната на пълнителя с нов, става в няколко стъпки, по много лесен начин. Замъглява до 200/300 кубични метра за около 30 секунди. Лесна инсталация на стена. Възможност за добавяне на модули или аксесоари.

Най-бързите генератори за мъгла в света

Мощна и бърза система за мъгла може да покрие 250 м³ за около 30 секунди.

Най-гъстата мъгла

Иновативната формула на течността за мъгла има висок процент гликол, който осигурява изключително гъста мъгла.

Резервоар

Лесна подмяна и с много конкурентна цена.

Ниска консумация на енергия

Перфектната топлоизолация позволява да се намали консумацията на енергия и също така да се спести енергия.

Стандартен протокол за шина

Серийната шина позволява добавяне на допълнителни платки към всяка система за мъгла UR Fog за по-лесен интерфейс с всички видове алармени централи.

Контрол на дюзата

Ексклузивна патентована система, която позволява автоматично да открива дали дюзата е била запушена чрез изпращане на сигнал в случай на неизправност.

Иновативни технологии и характеристики

Системите за мъгла на UR Fog са иновативни в своите технологии и характеристики, за да гарантират най-ефективната защита срещу кражби и имат различни патенти.

Сигурен и сертифициран

Системите за мъгла UR Fog са сертифицирани в съответствие с европейските стандарти, течността за мъгла е тествана и е абсолютно безопасна за хора, животни и предмети и не оставя никакви остатъци.