Ellipse 500 Pump Pro Plus

е мощна и бърза система за мъгла, идеална за защита на малки и средни помещения като магазини, домове, банкомати и всички бизнес обекти, където е необходима технология за сигурност. Оборудвана с един резервоар за удобно, надеждно и адекватно замъгляване. Изпълва до 500/600 кубични метра с гъста мъгла за около 30 секунди. Лесна инсталация на стена.

Ниска консумация на енергия

Идеалната изолационна система осигурява много ниска консумация на енергия, която ви позволява да спестите разходи в сравнение с други системи за мъгла.

Най-бързите генератори за мъгла в света

До 50 m³ в секунда. Невъзможно е да откраднеш това, което не виждаш. Това изречение има голям смисъл, когато имаме предвид Ur Fog, защото след няколко секунди не можеш да видиш нищо…

Резервоар

Лесна подмяна и с много конкурентна цена.

Стандартен протокол за шина

Уникалната конфигурация и допълнителните възможности на платката позволяват интеграцията на над 90% от съществуващите алармени системи, както и възможност за нови, уникални за ситуацията конфигурации.

Най-гъстата мъгла

Благодарение на иновативната формула на флуида с висок процент гликол, той осигурява плътна мъгла, която е напълно непроницаема.

Контрол на дюзата

Патентованата система позволява автоматичното засичане на нередности в дюзата, като предлага автоматични инструкции за справяне на проблема, преди да бъде подаден сигнал за
неизправност.

Сигурен и сертифициран

Системите за мъгла Ur Fog са сертифицирани според европейското законодателство. Течността за мъгла е тествана и е абсолютно безопасна. Те не са опасни за предмети, животни, хора.

Иновативна технология и експлоатация

Системата за мъгла Ur Fog е иновативна патентована технология. Гарантира най-ефективната защита срещу кражби.