Ellipse 500 Pump Pro Plus

е мощна и бърза охранителна система за мъгла, идеална за защита на малки и средни помещения като магазини, домове, банкомати и всички бизнес обекти, където е необходима технология за сигурност. Оборудвана с един резервоар за удобно, надеждно и адекватно замъгляване. Изпълва до 500/600 кубични метра с гъста мъгла за около 30 секунди. Лесна инсталация на стена.

Най-бързите генератори за мъгла в света

Мощна и бърза система за мъгла може да покрие 500 м³ за около 30 секунди.

Най-гъстата мъгла

Иновативната формула на течността за мъгла има висок процент гликол, който осигурява изключително гъста мъгла.

Резервоар

Лесна подмяна и с много конкурентна цена.

Ниска консумация на енергия

Перфектната топлоизолация позволява да се намали консумацията на енергия и също така да се спести енергия.

Стандартен протокол за шина

Серийната шина позволява добавяне на допълнителни платки към всяка система за мъгла UR Fog за по-лесен интерфейс с всички видове алармени централи.

Контрол на дюзата

Ексклузивна патентована система, която позволява автоматично да открива дали дюзата е била запушена чрез изпращане на сигнал в случай на неизправност.

Иновативни технологии и характеристики

Системите за мъгла на UR Fog са иновативни в своите технологии и характеристики, за да гарантират най-ефективната защита срещу кражби и имат различни патенти.

Сигурен и сертифициран

Системите за мъгла UR Fog са сертифицирани в съответствие с европейските стандарти, течността за мъгла е тествана и е абсолютно безопасна за хора, животни и предмети и не оставя никакви остатъци.