FLEX

е машината, която ще бъде до вас, когато трябва да предпазвате мобилни помещения. С невероятно малките си размери, мобилност и огромното количество мъгла, която може да генерира, вие ще бъдете сигурни, че нищо няма да се случи на вашата инкасо кола.

Контрол на дюзата

Патентованата система позволява автоматичното засичане на нередности в дюзата, като предлага автоматични инструкции за справяне на проблема, преди да бъде подаден сигнал за
неизправност.

Най-бързите генератори за мъгла в света

До 50 m³ в секунда. Невъзможно е да откраднеш това, което не виждаш. Това изречение има голям смисъл, когато имаме предвид Ur Fog, защото след няколко секунди не можеш да видиш нищо…

Резервоар

Лесна подмяна и с много конкурентна цена.

Стандартен протокол за шина

Уникалната конфигурация и допълнителните възможности на платката позволяват интеграцията на над 90% от съществуващите алармени системи, както и възможност за нови, уникални за ситуацията конфигурации.

Сигурен и сертифициран

Системите за мъгла Ur Fog са сертифицирани според европейското законодателство. Течността за мъгла е тествана и е абсолютно безопасна. Те не са опасни за предмети, животни, хора.

Най-гъстата мъгла

Благодарение на иновативната формула на флуида с висок процент гликол, той осигурява плътна мъгла, която е напълно непроницаема.

Ниска консумация на енергия

Идеалната изолационна система осигурява много ниска консумация на енергия, която ви позволява да спестите разходи в сравнение с други системи за мъгла.

Иновативна технология и експлоатация

Системата за мъгла Ur Fog е иновативна патентована технология. Гарантира най-ефективната защита срещу кражби.